All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Peanuts in the nurition of consumers today

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017814" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017814 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Arašídy ve výživě dnešních spotřebitelů

  • Original language description

    Semena podzemnice olejné se konzumují buď po upražení nebo po zpracování na různé produkty nebo jako rostlinný olej. Výhodou je dobrá odolnost proti žluknutí způsobená vysokým obsahem antioxidantů.

  • Czech name

    Arašídy ve výživě dnešních spotřebitelů

  • Czech description

    Semena podzemnice olejné se konzumují buď po upražení nebo po zpracování na různé produkty nebo jako rostlinný olej. Výhodou je dobrá odolnost proti žluknutí způsobená vysokým obsahem antioxidantů.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    61

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    41-42

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database