Tannins as important components of wine grapes and wine
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019193" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019193 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Triesloviny ako výnamné zložky hrozna a vína
Original language description
Třísloviny hroznů a vína mají velký význam pro chuť a jiné senzorické ukazatele vína, ale také jsou dobrým zdrojem antioxidantů.
Czech name
Třísloviny jako významné složky hroznů a vína
Czech description
Třísloviny hroznů a vína mají velký význam pro chuť a jiné senzorické ukazatele vína, ale také jsou dobrým zdrojem antioxidantů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinič a víno
ISSN
1335-7514
e-ISSN
—
Volume of the periodical
7
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
3
Pages from-to
88-90
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—