3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019282" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019282 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Original language description
Advanced analytical / bioanalytical technologies and food analysis applications related to the following areas: - Residues and contaminants, incl. nanoparticles - Authenticity, traceability, fraud - Flavours and odours - Processing and packaging contaminants - Mycotoxins, marine and plant toxins - Allergens - Biologically active, health promoting food components - Genetically modified organisms (GMO´s) - Novel foods, nutritional supplements, organic food
Czech name
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Czech description
Moderní analytické / bioanalytické technologie a aplikace v analýze potravin v následujících oblastech: - rezidua a kontaminanty - nanočástice - autenticita, sledovatelnost, falšování - těkavé látky - procesní a obalové kontaminanty - mylotoxiny, mořskéa rostlinné toxiny - alergeny - bilogicky aktivní, zdraví podporující složky potravin - geneticky modifikované organismy (GMO) - nové potraviny, nutriční doplňky, organicé potraviny
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
380
Foreign attendee count
320
Type of event by attendee nationality
WRD - Celosvětová akce