All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Changes of commercial wheat quality - effect of crop year and planting locality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00021051" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00021051 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/25328859:_____/08:#0000417

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Changes of commercial wheat quality - effect of crop year and planting locality

  • Original language description

    For statistical evaluation of planting locality and crop year, quality of twenty commercial wheat samples from crops 2003-2006 and from three different loacalites was evaluated. Together 40 traits were measured for each sample ? grain and flour properties, fermented dough and bread characteristic. Results of ANO-VA, CA and PCA showed soft differences between A and C localities (e.g., bread volumes 327 and 318 ml.100g-1; for B region 280 ml.100g-1). Cluster analysis further disclosed wheat quality proximity 2004, 2005 and 2006 in localities A and C.

  • Czech name

    Změny kvality komerční pšenice ? vliv ročníku a lokality pěstování

  • Czech description

    Vliv ročníku sklizně a lokality pěstování byl vyhodnocen pro 20 vzorků komerční pšenice z ročníků 2003-2006, pěstovaných ve střech lokalitách. Kvalita vzorků byla specifikována od znaků zrna a mouky po znaky kynutého těsta a pečiva. Výsledky ANOVA, CA aPCA ukázaly na podobnou kvalitu pšenice v lo-kalitách A a C (např. průměrné objemy pečiva 327 a 318 ml?100g-1; průměr pro lokalitu 280 ml?100g-1). Shluková analýza dále označila vliv ročníků 2004, 2005 a 2006 jako podobný na kvalitu pšenice pěstova-né vlokalitách A a C.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proceedings 4th International Congress Flour-Bread 07, 24.-27.10.2007 Opatija, Chorvatsko

  • ISBN

    978-953-7005-15-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

  • Publisher name

    TIM PUBLIC

  • Place of publication

    Opatija

  • Event location

    Opatija, Chorvatsko

  • Event date

    Oct 24, 2007

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article