Arpink Red - a new colouring agent in the meat industry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00019990" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00019990 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Arpink red - ein neuer Farbstoff in der Fleischindustrie
Original language description
Ein neuer Farbstoff Arpink red (der durch Penicillium oxalicum var. armeniaca produziert wird) wurde in einigen Fleischerzeugnissen getestet und die Farbe beurteilt. Angaben von CIELab koordinaten a* und b* und Helligkeit L* sind angegeben. Optimales Farbton wurde in Kombination mit Kochineal erreicht.
Czech name
Arpink Red - nové barvivo v masném průmyslu
Czech description
Arpink red (který je produkován plísní Penicillium oxalicum var. armeniaca) bylo vyzkoušeno v několiak masných výrobcích a hodnocena jejich barva.Jsou uvedeny konkrétní naměřené hodnoty systému CIELab system a* a b* a světlost L*. Optimálního odstáínu výrobku bylo dosaženo kombinací arpinku sdosud užívanou košenilou.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FT-TA3%2F059" target="_blank" >FT-TA3/059: *Impact of selected additives on shelf life, colour, water binding capacity, texture and organoleptic properties of meat products.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Fleischereitechnik
ISSN
0176-9502
e-ISSN
—
Volume of the periodical
24
Issue of the periodical within the volume
7/8
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
5
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—