All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Arpink Red - a new colouring agent in the meat industry

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00019990" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00019990 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    němčina

  • Original language name

    Arpink red - ein neuer Farbstoff in der Fleischindustrie

  • Original language description

    Ein neuer Farbstoff Arpink red (der durch Penicillium oxalicum var. armeniaca produziert wird) wurde in einigen Fleischerzeugnissen getestet und die Farbe beurteilt. Angaben von CIELab koordinaten a* und b* und Helligkeit L* sind angegeben. Optimales Farbton wurde in Kombination mit Kochineal erreicht.

  • Czech name

    Arpink Red - nové barvivo v masném průmyslu

  • Czech description

    Arpink red (který je produkován plísní Penicillium oxalicum var. armeniaca) bylo vyzkoušeno v několiak masných výrobcích a hodnocena jejich barva.Jsou uvedeny konkrétní naměřené hodnoty systému CIELab system a* a b* a světlost L*. Optimálního odstáínu výrobku bylo dosaženo kombinací arpinku sdosud užívanou košenilou.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/FT-TA3%2F059" target="_blank" >FT-TA3/059: *Impact of selected additives on shelf life, colour, water binding capacity, texture and organoleptic properties of meat products.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Fleischereitechnik

  • ISSN

    0176-9502

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    24

  • Issue of the periodical within the volume

    7/8

  • Country of publishing house

    DE - GERMANY

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database