Practical implementation of the requirements of BRC and IFS standards relating to packaging.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022393" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022393 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Praktické naplnění požadavků norem IFS a BRC vztahujícího se k obalům (požadavky a způsob naplnění)
Original language description
Normy IFS a BRC zahrnují také řadu požadavků , které se přímo nebo nepřímo týkají balení potravin a obalů. Poslední verze obou norem platí od 1.1.2008 v případě normy IFS a od 1.7.2008 norma BRC verze 5. S narůstajícím počtem auditů podle nových norem aupřesňování výkladů se postupně vyvíjejí názory na způsob naplnění požadavků. V textu je výtah z požadavků normy IFS verze 5 s komentářem nožných způsobů naplnění ( specifikace, balení výrobku, dřevěné palety a dřevěné obaly, skleněné obaly, skladování obalů, sledovatelnost obalu) a jsou uvedeny požadavky normy BRC týkající se obalů v případech, kde s normy rozcházejí v míře popisnosti požadavků.
Czech name
Praktické naplnění požadavků norem IFS a BRC vztahujícího se k obalům (požadavky a způsob naplnění)
Czech description
Normy IFS a BRC zahrnují také řadu požadavků , které se přímo nebo nepřímo týkají balení potravin a obalů. Poslední verze obou norem platí od 1.1.2008 v případě normy IFS a od 1.7.2008 norma BRC verze 5. S narůstajícím počtem auditů podle nových norem aupřesňování výkladů se postupně vyvíjejí názory na způsob naplnění požadavků. V textu je výtah z požadavků normy IFS verze 5 s komentářem nožných způsobů naplnění ( specifikace, balení výrobku, dřevěné palety a dřevěné obaly, skleněné obaly, skladování obalů, sledovatelnost obalu) a jsou uvedeny požadavky normy BRC týkající se obalů v případech, kde s normy rozcházejí v míře popisnosti požadavků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Balení potravin - aktuální problémy a možná řešení
ISBN
978-80-7080-714-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Apr 28, 2009
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—