All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

HACCP systém and the requirements of the Global Standard for Food Safety new issue

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870506" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870506 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Systém HACCP a nová verze BRC Global Standard for Food Safety - plné pokrytí

  • Original language description

    Systémy managementu bezpečnosti potravin vycházející z GFSI se v průběhu desetiletí uplatnily i v našem oboru. Vzhledem k jejich cílům a zaměření je systém HACCP jedním z pilířů, na kterém standardy jako jsou IFS nebo Global Standard for Food Safety (u nás známý spíš jako BRC) stojí. Ve druhém pololetí 2011 vyšla již 6. verze Global Standard. Jaké změny přinesla do pojetí a požadavků na systém HACCP přináší následující článek.

  • Czech name

    Systém HACCP a nová verze BRC Global Standard for Food Safety - plné pokrytí

  • Czech description

    Systémy managementu bezpečnosti potravin vycházející z GFSI se v průběhu desetiletí uplatnily i v našem oboru. Vzhledem k jejich cílům a zaměření je systém HACCP jedním z pilířů, na kterém standardy jako jsou IFS nebo Global Standard for Food Safety (u nás známý spíš jako BRC) stojí. Ve druhém pololetí 2011 vyšla již 6. verze Global Standard. Jaké změny přinesla do pojetí a požadavků na systém HACCP přináší následující článek.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    22

  • Issue of the periodical within the volume

    6

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    4-7

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database