Fat quality in French fries and crisps
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892701" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892701 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích
Original language description
Byl stanoven obsah tuku, složení mastných kyselin tuku a oxidační změny tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Obsah trans MK byl minimální, ale byl zjištěn vysoký obsah polymerních lipidů (až 18,6 %).
Czech name
Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích
Czech description
Byl stanoven obsah tuku, složení mastných kyselin tuku a oxidační změny tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Obsah trans MK byl minimální, ale byl zjištěn vysoký obsah polymerních lipidů (až 18,6 %).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
66
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
18-20
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—