The introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892799" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892799 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
Original language description
Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Zavedení nové technologiepro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků"
Czech name
Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
Czech description
Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Zavedení nové technologiepro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků"
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2011
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
10/010/11320/672/002427
Numerical identification
—
Technical parameters
Technická zpráva z projektu vytvořená na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků"
Economical parameters
Snížení ztrát u výroby masných výrobků o 10%
Application category by cost
—
Owner IČO
28213556
Owner name
Hamé s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—