Effectiveness of some food supplements containing antioxidants
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892905" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892905 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
ÚČINNOST NĚKTERÝCH DOPLŇKŮ STRAVY OBSAHUJÍCÍCH ANTIOXIDANTY
Original language description
Jsou presentovány výsledky měření antioxidační kapacity asi 100 doplňků stravy. K hodnocení byla využita metoda zhášení stabilního radikálu DPPH. Pouze několik doplňků s deklarovaným obsahem antioxidantů vykazovalo významnou antioxidační kapacitu.
Czech name
ÚČINNOST NĚKTERÝCH DOPLŇKŮ STRAVY OBSAHUJÍCÍCH ANTIOXIDANTY
Czech description
Jsou presentovány výsledky měření antioxidační kapacity asi 100 doplňků stravy. K hodnocení byla využita metoda zhášení stabilního radikálu DPPH. Pouze několik doplňků s deklarovaným obsahem antioxidantů vykazovalo významnou antioxidační kapacitu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Sborník příspěvků XLI.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Volume of the periodical
41
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
183-186
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—