The optimizing production of heat-treated meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894553" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894553 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků.
Czech name
Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2012
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
11/012/11320/232/000506
Numerical identification
—
Technical parameters
Smlouva o řešení projektu" Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků". Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
Economical parameters
Rozšířéní sortimentu a zvýšení produkce tepelně opracovaných masných výrobků o 2%.
Application category by cost
—
Owner IČO
60461373
Owner name
VŠCHT Praha; Masokombinát Plzeň s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—