All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The optimizing production of heat-treated meat products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894553" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894553 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků

  • Original language description

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků.

  • Czech name

    Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků

  • Czech description

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Masokombinát Plzeň s.r.o. (2011 - 2012). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Inovace do technologie umožnila vývoj nových receptur a optimalizaci pracovních postupů. Díky optimalizaci nové technologie se výrazně snížilo riziko kontaminace výrobků chemickými a mikrobiologickými kontaminanty a zároveň se zvýšila efektivity a kapacita výroby tepelně opracovaných masných výrobků.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Internal product ID

    11/012/11320/232/000506

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Smlouva o řešení projektu" Optimalizace výroby tepelně opracovaných masných výrobků". Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.

  • Economical parameters

    Rozšířéní sortimentu a zvýšení produkce tepelně opracovaných masných výrobků o 2%.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    60461373

  • Owner name

    VŠCHT Praha; Masokombinát Plzeň s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Web page