Development of fresh meat products, culinary and meat preparations and preserve their freshness
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899411" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899411 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZEMAN maso-uzeniny, a. s. (2014 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie a optimalizací výrobního procesu výroby tepelně opracovaných masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarův místě prodeje. Po instalaci nové technologie zde byly zavedeny nové postupy přípravy tepelně opracovaných masných výrobků, masných a kuchyňských polotovarů.
Czech name
Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZEMAN maso-uzeniny, a. s. (2014 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie a optimalizací výrobního procesu výroby tepelně opracovaných masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarův místě prodeje. Po instalaci nové technologie zde byly zavedeny nové postupy přípravy tepelně opracovaných masných výrobků, masných a kuchyňských polotovarů.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2015
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
86
Place of publication
—
Publisher/client name
VŠCHT Praha; ZEMAN- maso-uzeniny, a.s.
Version
—