Development of fresh meat products, culinary and meat preparations and preserve their freshness
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899410" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899410 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZEMAN maso-uzeniny, a. s. (2014 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie a optimalizací výrobního procesu výroby tepelně opracovaných masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarův místě prodeje. Po instalaci nové technologie zde byly zavedeny nové postupy přípravy tepelně opracovaných masných výrobků, masných a kuchyňských polotovarů.
Czech name
Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností ZEMAN maso-uzeniny, a. s. (2014 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie a optimalizací výrobního procesu výroby tepelně opracovaných masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarův místě prodeje. Po instalaci nové technologie zde byly zavedeny nové postupy přípravy tepelně opracovaných masných výrobků, masných a kuchyňských polotovarů.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2015
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
14/020/1132d/110/001075
Numerical identification
—
Technical parameters
Smlouva o spolupráci "Vývoj čerstvých masných výrobků, kuchyňských a masných polotovarů a uchování jejich čerstvosti"
Economical parameters
Rozšíření sortimentu masných výrobků vyráběných v místě prodeje, zvýšení produkce masných výrobků o 2%.
Application category by cost
—
Owner IČO
60461373
Owner name
VŠCHT Praha; ZEMAN- maso-uzeniny, a.s.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—