Bakery usage of wheat flour with teff additions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894635" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894635 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22810/12:43894635
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pekařské užití pšeničné mouky s přídavkem rosičky krvavé
Original language description
Pšeničná mouka dobré pekařské kvality byla z 10 a 20 % nahrazena světlou, resp. tmavou (celozrnnou) moukou z rosičky. Reologické chování těsta (farinografický, extenzografický a amylografický test) bylo negativně ovlivněno zeslabením lepkových struktur.Provedený pekařský pokus zahrnoval jak pečivo, tak sušenky a oba typy byly charakteristické hutnější střídou a nižšími měrnými objemy ve srovnání se standardem. Senzorické hodnocení bylo přijatelné, stejně jako v případě vypichovaných sušenek.
Czech name
Pekařské užití pšeničné mouky s přídavkem rosičky krvavé
Czech description
Pšeničná mouka dobré pekařské kvality byla z 10 a 20 % nahrazena světlou, resp. tmavou (celozrnnou) moukou z rosičky. Reologické chování těsta (farinografický, extenzografický a amylografický test) bylo negativně ovlivněno zeslabením lepkových struktur.Provedený pekařský pokus zahrnoval jak pečivo, tak sušenky a oba typy byly charakteristické hutnější střídou a nižšími měrnými objemy ve srovnání se standardem. Senzorické hodnocení bylo přijatelné, stejně jako v případě vypichovaných sušenek.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Volume of the periodical
7
Issue of the periodical within the volume
červenec
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
47-49
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—