All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The influence of structured fats composition on the physical and rheological properties of model fat blends

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43895927" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43895927 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv složení strukturovaných triacylglycerolů na fyzikální a reologické vlastnosti modelových tukových násad

  • Original language description

    Modelové tukové násady určené pro výrobu tabletových margarínů byly připraveny smícháním stejného podílu strukturního tuku (50 % hm.) a bezerukového řepkového oleje. Strukturní tuky byly připraveny randomizací binárních směsí plně ztuženého kokosového tuku jako zdroje středně dlouhých mastných kyselin (M; C8:0 ? C14:0) a plně ztuženého palmstearinu, plně ztuženého bezerukového řepkového oleje či plně ztuženého vysokoerukového řepkového oleje jako zdroje dlouhých mastných kyselin (L; C16:0 ? C22:0). U připravených tukových násad byl sledován vliv složení strukturovaných triacylglycerolů na fyzikální a reologické vlastnosti.

  • Czech name

    Vliv složení strukturovaných triacylglycerolů na fyzikální a reologické vlastnosti modelových tukových násad

  • Czech description

    Modelové tukové násady určené pro výrobu tabletových margarínů byly připraveny smícháním stejného podílu strukturního tuku (50 % hm.) a bezerukového řepkového oleje. Strukturní tuky byly připraveny randomizací binárních směsí plně ztuženého kokosového tuku jako zdroje středně dlouhých mastných kyselin (M; C8:0 ? C14:0) a plně ztuženého palmstearinu, plně ztuženého bezerukového řepkového oleje či plně ztuženého vysokoerukového řepkového oleje jako zdroje dlouhých mastných kyselin (L; C16:0 ? C22:0). U připravených tukových násad byl sledován vliv složení strukturovaných triacylglycerolů na fyzikální a reologické vlastnosti.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek 51. Mezinárodní konference o olejích a tucích

  • ISBN

    978-80-86238-90-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    85 - 89

  • Publisher name

    Česká společnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Hrotovice

  • Event date

    May 15, 2013

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article