Sensory analysis of food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896919" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896919 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/14:43898389
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení potravin
Original language description
V senzorické laboratoři jsou pomocí metod senzorické analýzy posuzovány výrobky z různých komodit.
Czech name
Senzorické hodnocení potravin
Czech description
V senzorické laboratoři jsou pomocí metod senzorické analýzy posuzovány výrobky z různých komodit.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
10
Place of publication
—
Publisher/client name
Lidl v.o.s. Česká Republika: Nárožní 1359/11, 158 00 Praha 5 IC: 26178541 DIC CZ 26178541
Version
—