Sensory Analysis of Food Products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F07%3A00016927" target="_blank" >RIV/61989100:27510/07:00016927 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorická analýza potravinářských výrobků
Original language description
Příspěvek se zaměřuje na problematiku senzorického hodnocení potravinářských výrobků. Představuje metodu senzorické analýzy a možnosti jejího využití v marketingu. V první části příspěvku jsou vymezeny základní typy a metody senzorické analýzy, druhá část ukazuje využití senzorické analýzy pro hodnocení senzorických charakteristik jemně perlivých vod.
Czech name
Senzorická analýza potravinářských výrobků
Czech description
Příspěvek se zaměřuje na problematiku senzorického hodnocení potravinářských výrobků. Představuje metodu senzorické analýzy a možnosti jejího využití v marketingu. V první části příspěvku jsou vymezeny základní typy a metody senzorické analýzy, druhá část ukazuje využití senzorické analýzy pro hodnocení senzorických charakteristik jemně perlivých vod.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Increasing competitiveness or Regional, national and Internationa Markets Development -New Challengs-proceedings of abstracts
ISBN
978-80-248-1458-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
9
Pages from-to
—
Publisher name
VŠB-Technical University of Ostrava
Place of publication
Ostrava
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—