All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The Perception of Bio-foods and their Sensory Characteristics by Consumers

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F10%3A10225378" target="_blank" >RIV/61989100:27510/10:10225378 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vnímání biopotravin a jejich senzorických charakteristik spotřebiteli

  • Original language description

    Klíčovým ukazatelem kvality všech potravinářských produktů, bioprodukty nevyjímaje, jsou jejich senzorické charakteristiky. Spotřebitel kvalitu potravinářských produktů hodnotí zejména na základě toho, do jaké míry senzorické charakteristiky naplňují jeho očekávání. Metodou, která jako jediná umožňuje posoudit senzorickou kvalitu potravinářských produktů tak, jak ji vnímá spotřebitel, je senzorická analýza. V příspěvku je metoda senzorické analýzy představena jak teoreticky, tak prostřednictvím výsledkůvýzkumu postojů spotřebitelů k biocereáliím a jejich senzorickým charakteristikám.

  • Czech name

    Vnímání biopotravin a jejich senzorických charakteristik spotřebiteli

  • Czech description

    Klíčovým ukazatelem kvality všech potravinářských produktů, bioprodukty nevyjímaje, jsou jejich senzorické charakteristiky. Spotřebitel kvalitu potravinářských produktů hodnotí zejména na základě toho, do jaké míry senzorické charakteristiky naplňují jeho očekávání. Metodou, která jako jediná umožňuje posoudit senzorickou kvalitu potravinářských produktů tak, jak ji vnímá spotřebitel, je senzorická analýza. V příspěvku je metoda senzorické analýzy představena jak teoreticky, tak prostřednictvím výsledkůvýzkumu postojů spotřebitelů k biocereáliím a jejich senzorickým charakteristikám.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AH - Economics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Produktová politika a jej sociálno-ekonomické apekty

  • ISBN

    978-80-225-3085-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    13

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Vydavateĺstvo EKONÓM

  • Place of publication

    Bratislava

  • Event location

    Bratislava

  • Event date

    Oct 15, 2010

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article