The Perception of Bio-foods and their Sensory Characteristics by Consumers
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F10%3A10225378" target="_blank" >RIV/61989100:27510/10:10225378 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vnímání biopotravin a jejich senzorických charakteristik spotřebiteli
Original language description
Klíčovým ukazatelem kvality všech potravinářských produktů, bioprodukty nevyjímaje, jsou jejich senzorické charakteristiky. Spotřebitel kvalitu potravinářských produktů hodnotí zejména na základě toho, do jaké míry senzorické charakteristiky naplňují jeho očekávání. Metodou, která jako jediná umožňuje posoudit senzorickou kvalitu potravinářských produktů tak, jak ji vnímá spotřebitel, je senzorická analýza. V příspěvku je metoda senzorické analýzy představena jak teoreticky, tak prostřednictvím výsledkůvýzkumu postojů spotřebitelů k biocereáliím a jejich senzorickým charakteristikám.
Czech name
Vnímání biopotravin a jejich senzorických charakteristik spotřebiteli
Czech description
Klíčovým ukazatelem kvality všech potravinářských produktů, bioprodukty nevyjímaje, jsou jejich senzorické charakteristiky. Spotřebitel kvalitu potravinářských produktů hodnotí zejména na základě toho, do jaké míry senzorické charakteristiky naplňují jeho očekávání. Metodou, která jako jediná umožňuje posoudit senzorickou kvalitu potravinářských produktů tak, jak ji vnímá spotřebitel, je senzorická analýza. V příspěvku je metoda senzorické analýzy představena jak teoreticky, tak prostřednictvím výsledkůvýzkumu postojů spotřebitelů k biocereáliím a jejich senzorickým charakteristikám.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Produktová politika a jej sociálno-ekonomické apekty
ISBN
978-80-225-3085-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
13
Pages from-to
—
Publisher name
Vydavateĺstvo EKONÓM
Place of publication
Bratislava
Event location
Bratislava
Event date
Oct 15, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—