All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Calculation of selected physical properties of carbohydrates and their solutions

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896992" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896992 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výpočet vybraných fyzikálních vlastností sacharidů a jejich roztoků

  • Original language description

    Hlavním zdrojem dat pro databázi fyzikálních vlastností cukru, cukerných, roztoků a dalších látek je monografie Sugar Technologists Manual autorů Bubník, Kadlec, Urban a Bruhns (Bartens, Berlin, 1995). Jedná se o komplexní přehled fyzikálních vlastnostícukerných roztoků a mnoha dalších dat z oblasti technologie cukru a souvisejících výrob. V této publikaci jsou kromě vlastních tabulek hodnot uvedeny též výpočetní vztahy popisující závislosti jednotlivých vlastností na hlavních parametrech (např. na teplotě, koncentraci, čistotě, tlaku aj.). Hodnoty z této publikace a výpočetní vztahy je nutno průběžně zpřesňovat a aktualizovat.

  • Czech name

    Výpočet vybraných fyzikálních vlastností sacharidů a jejich roztoků

  • Czech description

    Hlavním zdrojem dat pro databázi fyzikálních vlastností cukru, cukerných, roztoků a dalších látek je monografie Sugar Technologists Manual autorů Bubník, Kadlec, Urban a Bruhns (Bartens, Berlin, 1995). Jedná se o komplexní přehled fyzikálních vlastnostícukerných roztoků a mnoha dalších dat z oblasti technologie cukru a souvisejících výrob. V této publikaci jsou kromě vlastních tabulek hodnot uvedeny též výpočetní vztahy popisující závislosti jednotlivých vlastností na hlavních parametrech (např. na teplotě, koncentraci, čistotě, tlaku aj.). Hodnoty z této publikace a výpočetní vztahy je nutno průběžně zpřesňovat a aktualizovat.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    60. konference chemického a procesního inženýrství

  • ISBN

    978-80-02-02500-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    13

  • Pages from-to

    1-13

  • Publisher name

    Česká společnost chemického inženýrsví

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Srní

  • Event date

    Oct 14, 2013

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article