Results of 15th National cheese competition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898463" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898463 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výsledky 15. ročníku Celostátních přehlídek sýrů
Original language description
Článek shrnuje průběh a výsledky Celostátních přehlídek sýrů včetně zpracování výsledků senzorického hodnocení odbornými a veřejnými komisemi .
Czech name
Výsledky 15. ročníku Celostátních přehlídek sýrů
Czech description
Článek shrnuje průběh a výsledky Celostátních přehlídek sýrů včetně zpracování výsledků senzorického hodnocení odbornými a veřejnými komisemi .
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů 2014 - Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference Mléko a sýry
ISBN
978-80-7080-909-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
13-20
Publisher name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 23, 2014
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—