All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

National Cheese Competition 2024

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43930135" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43930135 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Celostátní přehlídky sýrů 2024

  • Original language description

    Na 20. ročníku Celostátních přehlídek sýrů tradičně organizovaných Ústavem mléka, tuků a kosmetiky VŠCHT Praha a ČMSM se konal ve dnech 18. a 24. ledna 2024 v Praze. Bylo hodnoceno 73 tvrdých, polotvrdých, plísňových a bílých sýrů od 16 výrobců a 18 sýrů od 6 výrobců ze Slovenska. Sýry byly rozděleny do 11 kategorií a hodnoceny komisí expertů a veřejnou komisí. Každý sýr hodnotily 2 tříčlenné komise expertů. Veřejné komise tvořilo celkem 138 hodnotitelů. Sýry jsou posuzovány podle chuti a vůně i vzhledu a konzistence. Sýry hodnocené jako vynikající a výborné byly oceněny diplomem.

  • Czech name

    Celostátní přehlídky sýrů 2024

  • Czech description

    Na 20. ročníku Celostátních přehlídek sýrů tradičně organizovaných Ústavem mléka, tuků a kosmetiky VŠCHT Praha a ČMSM se konal ve dnech 18. a 24. ledna 2024 v Praze. Bylo hodnoceno 73 tvrdých, polotvrdých, plísňových a bílých sýrů od 16 výrobců a 18 sýrů od 6 výrobců ze Slovenska. Sýry byly rozděleny do 11 kategorií a hodnoceny komisí expertů a veřejnou komisí. Každý sýr hodnotily 2 tříčlenné komise expertů. Veřejné komise tvořilo celkem 138 hodnotitelů. Sýry jsou posuzovány podle chuti a vůně i vzhledu a konzistence. Sýry hodnocené jako vynikající a výborné byly oceněny diplomem.

Classification

  • Type

    E<sub>nekrit</sub> - Exhibition

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2024

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    150

  • Foreign attendee count

    16

  • Type of event by attendee nationality

    EUR - Evropská akce