All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

National Cheese Competition

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921471" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921471 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Celostátní přehlídky sýrů 2018

  • Original language description

    18. ročník Celostátních přehlídek sýrů, tradičně organizovaný Ústavem mléka, tuků a kosmetiky VŠCHT Praha. Spoluorganizátorem je Českomoravský svaz mlékárenský a Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické. se uskutečnil ve dnech 16. a 22. ledna 2020 v Praze. Soutěžilo 46 tvrdých, polotvrdých, plísňových, bílých, čerstvých a tavených sýrů od 16 výrobců. Přihlášené vzorky sýrů byly rozděleny do 6 kategorií a hodnoceny komisemi odborníků a také veřejnou komisí. Dvě komise složené z pěti členů hodnotily každý sýr. Ve veřejných komisích pracovalo téměř 200 hodnotitelů. Soutěžní sýry byly hodnoceny podle jejich chuti a vůně a jejich konzistence a vzhledu. Samostatně byly hodnoceny sýry ze zahraničí (11 vzorků ze Slovenska). Výsledky jsou shrnuty v tabulkách. V rámci přehlídek byly na výstavě představeny i další sýry. Celostátní přehlídky sýrů byly doprovázeny konferencí „Mléko a sýry“ s vědeckým programem zahrnujícím 15 přednášek a 18 posterových prezentací.

  • Czech name

    Celostátní přehlídky sýrů 2018

  • Czech description

    18. ročník Celostátních přehlídek sýrů, tradičně organizovaný Ústavem mléka, tuků a kosmetiky VŠCHT Praha. Spoluorganizátorem je Českomoravský svaz mlékárenský a Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické. se uskutečnil ve dnech 16. a 22. ledna 2020 v Praze. Soutěžilo 46 tvrdých, polotvrdých, plísňových, bílých, čerstvých a tavených sýrů od 16 výrobců. Přihlášené vzorky sýrů byly rozděleny do 6 kategorií a hodnoceny komisemi odborníků a také veřejnou komisí. Dvě komise složené z pěti členů hodnotily každý sýr. Ve veřejných komisích pracovalo téměř 200 hodnotitelů. Soutěžní sýry byly hodnoceny podle jejich chuti a vůně a jejich konzistence a vzhledu. Samostatně byly hodnoceny sýry ze zahraničí (11 vzorků ze Slovenska). Výsledky jsou shrnuty v tabulkách. V rámci přehlídek byly na výstavě představeny i další sýry. Celostátní přehlídky sýrů byly doprovázeny konferencí „Mléko a sýry“ s vědeckým programem zahrnujícím 15 přednášek a 18 posterových prezentací.

Classification

  • Type

    E<sub>nekrit</sub> - Exhibition

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    200

  • Foreign attendee count

    15

  • Type of event by attendee nationality

    EUR - Evropská akce