All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

National Cheese Competition.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902562" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902562 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Celostátní přehlídky sýrů.

  • Original language description

    16. ročník Celostátních přehlídek sýrů byl tradičně organizován Ústavem mléka, tuků a kosmetiky ve spolupráci s Českomoravským svazem mlékárenským a Českou společností chemickou 14. a 19. 1. 2016 v Praze. Bylo hodnoceno 53 vzorků tvrdých, plísňových, bílých, čerstvých a tavených sýrů od 15 výrobců.Sýry byly rozděleny do 9 kategorií a posouzeny komisemi expertů a veřejnými komisemi. Každý sýr hodnotily 2 expertní 4- 5ti členné komise, do veřejného hodnocení bylo zapojeno více než 150 hodnotitelů. Sýry byly hodnoceny podle chuti a vůně, konzistence a vzhledu. Zvlášť bylo hodnoceno 10 vzorků zahraničních sýrů. Další sýry byly prezentovány na doprovodné výstavě.

  • Czech name

    Celostátní přehlídky sýrů.

  • Czech description

    16. ročník Celostátních přehlídek sýrů byl tradičně organizován Ústavem mléka, tuků a kosmetiky ve spolupráci s Českomoravským svazem mlékárenským a Českou společností chemickou 14. a 19. 1. 2016 v Praze. Bylo hodnoceno 53 vzorků tvrdých, plísňových, bílých, čerstvých a tavených sýrů od 15 výrobců.Sýry byly rozděleny do 9 kategorií a posouzeny komisemi expertů a veřejnými komisemi. Každý sýr hodnotily 2 expertní 4- 5ti členné komise, do veřejného hodnocení bylo zapojeno více než 150 hodnotitelů. Sýry byly hodnoceny podle chuti a vůně, konzistence a vzhledu. Zvlášť bylo hodnoceno 10 vzorků zahraničních sýrů. Další sýry byly prezentovány na doprovodné výstavě.

Classification

  • Type

    E<sub>nekrit</sub> - Exhibition

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    150

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce