All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Composite blends based on wheat flour - bread

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43899291" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43899291 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kompozitní směsi na bázi pšeničné mouky - pečivo

  • Original language description

    Přídavky mouk z amarantu, quinoi a tef do pšeničné (10-30 %) ovlivnila jak makroskopické, tak mikroskopické znaky laboratorně připraveného pečiva. Podle měrných objemů, tvaru a senzorických profilů pečiva stejně jako podle míry penetrace střídy, vliv netradičních plodin se prokázal ve smyslu snížení technologické a spotřebitelské kvality (zejména výrazným nárůstem tuhosti střídy). Podle typu modifikace receptury došlo k zjemnění střídy. Nezávisle na druhu plodiny a výši přídavku však póry tvořily asi 60% plochy řezu pečivem.

  • Czech name

    Kompozitní směsi na bázi pšeničné mouky - pečivo

  • Czech description

    Přídavky mouk z amarantu, quinoi a tef do pšeničné (10-30 %) ovlivnila jak makroskopické, tak mikroskopické znaky laboratorně připraveného pečiva. Podle měrných objemů, tvaru a senzorických profilů pečiva stejně jako podle míry penetrace střídy, vliv netradičních plodin se prokázal ve smyslu snížení technologické a spotřebitelské kvality (zejména výrazným nárůstem tuhosti střídy). Podle typu modifikace receptury došlo k zjemnění střídy. Nezávisle na druhu plodiny a výši přídavku však póry tvořily asi 60% plochy řezu pečivem.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník konference Ingrovy dny 2014

  • ISBN

    978-80-7375-944-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    19-22

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Mar 5, 2014

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article