Beef is not as beef. Part 1 - Definitions and characteristics
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901790" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901790 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Není hovězí jako hovězí. 1. část - Definice a vlastnosti
Original language description
První část seriálu věnovaného významu hovězího masa hodnotí technologické a organoleptické vlastnosti hovězího masa, zejména jeho křehkost, barvu a schopnost vázat vodu v souvislosti s intravitálními a technologickými vlivy. Zvláštní pozornost je věnována průběhu posmrtných změn a odchylkám jakosti s tím souvisejícími.
Czech name
Není hovězí jako hovězí. 1. část - Definice a vlastnosti
Czech description
První část seriálu věnovaného významu hovězího masa hodnotí technologické a organoleptické vlastnosti hovězího masa, zejména jeho křehkost, barvu a schopnost vázat vodu v souvislosti s intravitálními a technologickými vlivy. Zvláštní pozornost je věnována průběhu posmrtných změn a odchylkám jakosti s tím souvisejícími.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinářská revue
ISSN
1801-9102
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2016
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
31-35
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—