Fats in human nutrition from the food point of view.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901809" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901809 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tuky v lidské výživě z hlediska potravináře
Original language description
Význam tuků ve výživě. Chemické složení tuků a dalších lipidů. Výživová doporučení pro tuky. Náhrady tuku
Czech name
Tuky v lidské výživě z hlediska potravináře
Czech description
Význam tuků ve výživě. Chemické složení tuků a dalších lipidů. Výživová doporučení pro tuky. Náhrady tuku
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Základy obezitologie
ISBN
978-80-7492-217-6
Number of pages of the result
4
Pages from-to
91-94
Number of pages of the book
172
Publisher name
Galén
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—