Emulsions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902636" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902636 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Emulze
Original language description
V přednášce jsou popsány typy emulzí, příčiny jejich nestability, fázové chování systému olej - voda - tenzid za různých teplot a závislost stability emulze na polaritě olej a hodnotě HLB emulgátoru.
Czech name
Emulze
Czech description
V přednášce jsou popsány typy emulzí, příčiny jejich nestability, fázové chování systému olej - voda - tenzid za různých teplot a závislost stability emulze na polaritě olej a hodnotě HLB emulgátoru.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
104. Kosmetologický seminář Zámek Valeč 2016
ISBN
978-80-904679-9-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
9
Pages from-to
37-46
Publisher name
Kosmetologická společnost ČR
Place of publication
Praha
Event location
Valeč
Event date
Apr 20, 2016
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—