All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Nopal flour - application into composite flour and bakery products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902939" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902939 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nopálová mouka - uplatnění do komozitních směsí a pekařských výrobků

  • Original language description

    Složení kompozitních mouk se lišilo podle výše přídavku nopálové mouky a recepturním podílu ječné mouky. Tyto změny se projevily jak v reologickém chování těsta, tak výsledcích pekařského pokusu změnou objemu, tvaru a senzorickém hodnocení pečiva. Zhoršení některých technologických ukazatelů bylo kompenzováno nutričním přínosem, zejména zvýšením obsahu všech forem vlákniny. Doporučený přídavek nopálkové mouky je do 10 % na mouku.

  • Czech name

    Nopálová mouka - uplatnění do komozitních směsí a pekařských výrobků

  • Czech description

    Složení kompozitních mouk se lišilo podle výše přídavku nopálové mouky a recepturním podílu ječné mouky. Tyto změny se projevily jak v reologickém chování těsta, tak výsledcích pekařského pokusu změnou objemu, tvaru a senzorickém hodnocení pečiva. Zhoršení některých technologických ukazatelů bylo kompenzováno nutričním přínosem, zejména zvýšením obsahu všech forem vlákniny. Doporučený přídavek nopálkové mouky je do 10 % na mouku.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Ročenka pekaře a cukráře

  • ISSN

    1231-241X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2016

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    14-18

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database