Nopal flour - application into composite flour and bakery products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902939" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902939 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nopálová mouka - uplatnění do komozitních směsí a pekařských výrobků
Original language description
Složení kompozitních mouk se lišilo podle výše přídavku nopálové mouky a recepturním podílu ječné mouky. Tyto změny se projevily jak v reologickém chování těsta, tak výsledcích pekařského pokusu změnou objemu, tvaru a senzorickém hodnocení pečiva. Zhoršení některých technologických ukazatelů bylo kompenzováno nutričním přínosem, zejména zvýšením obsahu všech forem vlákniny. Doporučený přídavek nopálkové mouky je do 10 % na mouku.
Czech name
Nopálová mouka - uplatnění do komozitních směsí a pekařských výrobků
Czech description
Složení kompozitních mouk se lišilo podle výše přídavku nopálové mouky a recepturním podílu ječné mouky. Tyto změny se projevily jak v reologickém chování těsta, tak výsledcích pekařského pokusu změnou objemu, tvaru a senzorickém hodnocení pečiva. Zhoršení některých technologických ukazatelů bylo kompenzováno nutričním přínosem, zejména zvýšením obsahu všech forem vlákniny. Doporučený přídavek nopálkové mouky je do 10 % na mouku.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Ročenka pekaře a cukráře
ISSN
1231-241X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2016
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
14-18
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—