All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Cereal biscuits with linseed fiber

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43915621" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43915621 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22810/18:43915621

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Cereální sušenky se lněnou vlákninou

  • Original language description

    Technické řešení se týká cereálních sušenek se lněnou vlákninou s nutričními přínosy, protože obsahují mlýnské komponenty ze semen lnu olejného s prebiotickým a antioxidačním účinkem. Základními surovinami tohoto výrobku ze skupiny trvanlivé pečivo jsou cereální produkty ze semen prosa, ovsa, sóji a slunečnice. Principem výroby je tvarování pomocí plastové šablony na zařízení s kalibračním válečkem a pečení za definovaných podmínek.

  • Czech name

    Cereální sušenky se lněnou vlákninou

  • Czech description

    Technické řešení se týká cereálních sušenek se lněnou vlákninou s nutričními přínosy, protože obsahují mlýnské komponenty ze semen lnu olejného s prebiotickým a antioxidačním účinkem. Základními surovinami tohoto výrobku ze skupiny trvanlivé pečivo jsou cereální produkty ze semen prosa, ovsa, sóji a slunečnice. Principem výroby je tvarování pomocí plastové šablony na zařízení s kalibračním válečkem a pečení za definovaných podmínek.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1510274" target="_blank" >QJ1510274: Production and complex gentle processing of flaxseed and its application in new functional foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    31 882

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    VŠCHT Praha

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence