Improving health safety and quality of soft drinks using modern and classical methods (1 / 3-3 / 3): Advances in theory and instrumentation of analytical methods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919570" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919570 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3-3/3): Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod
Original language description
V rámci výuky předmětu "Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod" byly studentům Univerzity Pardubice vybrané výsledky projektu QK 1710156 předneseny v rámci následujících třech přednášek: Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3): Identifikace a charakterizace zdravotně i technologicky nežádoucích bakterií Asaia spp. izolovaných z nealkoholických nápojů. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (2/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (3/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu – pokračování. Tvorba a detekce biofilmů u nežádoucích bakterií.
Czech name
Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3-3/3): Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod
Czech description
V rámci výuky předmětu "Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod" byly studentům Univerzity Pardubice vybrané výsledky projektu QK 1710156 předneseny v rámci následujících třech přednášek: Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3): Identifikace a charakterizace zdravotně i technologicky nežádoucích bakterií Asaia spp. izolovaných z nealkoholických nápojů. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (2/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (3/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu – pokračování. Tvorba a detekce biofilmů u nežádoucích bakterií.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10606 - Microbiology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1710156" target="_blank" >QK1710156: New approaches and methods of analysis to ensure the quality, safety and health wholesomeness of cheeses, the optimization of their production and the streamline of hygiene and sanitation together with the lowering of environmental load by waste water.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů