All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Improving health safety and quality of soft drinks using modern and classical methods (1 / 3-3 / 3): Advances in theory and instrumentation of analytical methods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919570" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919570 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3-3/3): Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod

  • Original language description

    V rámci výuky předmětu &quot;Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod&quot; byly studentům Univerzity Pardubice vybrané výsledky projektu QK 1710156 předneseny v rámci následujících třech přednášek: Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3): Identifikace a charakterizace zdravotně i technologicky nežádoucích bakterií Asaia spp. izolovaných z nealkoholických nápojů. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (2/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (3/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu – pokračování. Tvorba a detekce biofilmů u nežádoucích bakterií.

  • Czech name

    Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3-3/3): Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod

  • Czech description

    V rámci výuky předmětu &quot;Pokroky v teorii a instrumentaci analytických metod&quot; byly studentům Univerzity Pardubice vybrané výsledky projektu QK 1710156 předneseny v rámci následujících třech přednášek: Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (1/3): Identifikace a charakterizace zdravotně i technologicky nežádoucích bakterií Asaia spp. izolovaných z nealkoholických nápojů. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (2/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu. Zvyšování zdravotní bezpečnosti a jakosti nealkoholických nápojů s využitím moderních i klasických metod (3/3): Zjišťování citlivosti technologicky nežádoucích bakterií k sanitačním prostředkům používaným v systému CIP v nápojářském průmyslu – pokračování. Tvorba a detekce biofilmů u nežádoucích bakterií.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10606 - Microbiology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1710156" target="_blank" >QK1710156: New approaches and methods of analysis to ensure the quality, safety and health wholesomeness of cheeses, the optimization of their production and the streamline of hygiene and sanitation together with the lowering of environmental load by waste water.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů