All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of the egg quality on the Czech market

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921303" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921303 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení kvality vajec na českém trhu

  • Original language description

    Praktická část sledovala vzorky vajec z klecového chovu, z chovu na podestýlce, z volného chovu, bio vejce, Omega vejce (se selenem), IQ vejce (se selenem a jodem), vejce ze dvorku (z malochovu) a křepelčí vejce. Byla stanovena čerstvost, Haghovy jednotky, barva žloutku, vnitřní vady, čistota skořápky, hmotnost (zařazení do kategorie), legislativa (značení na obale a na skořápce), zastoupení skupin mastných kyselin v tuku, tj. kolik obsahuje tuk nasycených mastných kyselin (MK), monoenových MK, omega 3 MK a omega 6 MK a obsah cholesterolu.

  • Czech name

    Hodnocení kvality vajec na českém trhu

  • Czech description

    Praktická část sledovala vzorky vajec z klecového chovu, z chovu na podestýlce, z volného chovu, bio vejce, Omega vejce (se selenem), IQ vejce (se selenem a jodem), vejce ze dvorku (z malochovu) a křepelčí vejce. Byla stanovena čerstvost, Haghovy jednotky, barva žloutku, vnitřní vady, čistota skořápky, hmotnost (zařazení do kategorie), legislativa (značení na obale a na skořápce), zastoupení skupin mastných kyselin v tuku, tj. kolik obsahuje tuk nasycených mastných kyselin (MK), monoenových MK, omega 3 MK a omega 6 MK a obsah cholesterolu.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.