Safe Nutrition 2021 - Trends in cereal technology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43923215" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43923215 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2021 - Trendy v cereální technologii
Original language description
Přednášky: Prebiotika a střevní mikrobiom; Nové poznatky v etiologii a léčbě celiakie; Bezlepkové výrobky - trendy v pekárenské praxi; Mykotoxiny v cereálních výrobcích na bázi ovsa; Jedlý hmyz: nová ingredience v cereálních výrobcích; Aktuální legislativa pro chov jedlého hmyzu; Současné trendy ve vývoji a výrobě celozrnných mouk; Vláknina - vlastnosti a použití v pekárenské technologii
Czech name
BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2021 - Trendy v cereální technologii
Czech description
Přednášky: Prebiotika a střevní mikrobiom; Nové poznatky v etiologii a léčbě celiakie; Bezlepkové výrobky - trendy v pekárenské praxi; Mykotoxiny v cereálních výrobcích na bázi ovsa; Jedlý hmyz: nová ingredience v cereálních výrobcích; Aktuální legislativa pro chov jedlého hmyzu; Současné trendy ve vývoji a výrobě celozrnných mouk; Vláknina - vlastnosti a použití v pekárenské technologii
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha, on-line
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
79
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce