Hydrothermal treatment products and dark bread
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43926236" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43926236 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
UV_37 157 Závarka, zákvaska a tmavý chléb
Original language description
Technické řešení se týká tmavého žitného nebo žitnopšeničného chleba severského typu, kde surovinou pro výrobu chleba je speciální typ zákvasky, která je tvořena zavářkou, jejíž cereální složku tvoří pivovarské mláto.
Czech name
UV_37 157 Závarka, zákvaska a tmavý chléb
Czech description
Technické řešení se týká tmavého žitného nebo žitnopšeničného chleba severského typu, kde surovinou pro výrobu chleba je speciální typ zákvasky, která je tvořena zavářkou, jejíž cereální složku tvoří pivovarské mláto.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
37157
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence