All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Seminar for the lay, consumer and professional public V – final (Brno)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F23%3A43928425" target="_blank" >RIV/60461373:22330/23:43928425 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Brno)

  • Original language description

    Seminář se skládal z pěti příspěvků, rozdělených mezi akademickou sféru a praxi. Z akademického prostředí se prezentoval pan docent Josef Kameník, který přednesl dva příspěvky. První, „Reformulace v oboru zpracování masa: úvod do problematiky“, poskytl úvod do klíčových témat reformulace v masném průmyslu. Druhý příspěvek, „Údržnost reformulovaných masných výrobků se sníženým podílem soli“, se zabýval specifickými výzvami při snižování soli v masných výrobcích. Z praxe přispěl pan Ondřej Cahel z Řeznictví H+H, který se ve svém příspěvku věnoval reformulacím u mělněných masných výrobků a sdílel zkušenosti ze skutečné výroby. Pan Robert Nejedlý z firmy Maspoma CZ, spol. s r.o., představil příspěvek „Reformulované dušené šunky: příprava a realizace projektu, marketingová podpora“, který se zaměřil na proces přípravy a realizace projektu reformulace dušených šunek, včetně aspektů marketingové podpory. Poslední příspěvek semináře přednesl pan Ondřej Král ze společnosti Kerry Ingredients and Flavours. Jeho prezentace se soustředila na reformulaci masných výrobků v globálním měřítku, což představovalo zajímavý pohled na výzvy a příležitosti v mezinárodním kontextu.

  • Czech name

    Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Brno)

  • Czech description

    Seminář se skládal z pěti příspěvků, rozdělených mezi akademickou sféru a praxi. Z akademického prostředí se prezentoval pan docent Josef Kameník, který přednesl dva příspěvky. První, „Reformulace v oboru zpracování masa: úvod do problematiky“, poskytl úvod do klíčových témat reformulace v masném průmyslu. Druhý příspěvek, „Údržnost reformulovaných masných výrobků se sníženým podílem soli“, se zabýval specifickými výzvami při snižování soli v masných výrobcích. Z praxe přispěl pan Ondřej Cahel z Řeznictví H+H, který se ve svém příspěvku věnoval reformulacím u mělněných masných výrobků a sdílel zkušenosti ze skutečné výroby. Pan Robert Nejedlý z firmy Maspoma CZ, spol. s r.o., představil příspěvek „Reformulované dušené šunky: příprava a realizace projektu, marketingová podpora“, který se zaměřil na proces přípravy a realizace projektu reformulace dušených šunek, včetně aspektů marketingové podpory. Poslední příspěvek semináře přednesl pan Ondřej Král ze společnosti Kerry Ingredients and Flavours. Jeho prezentace se soustředila na reformulaci masných výrobků v globálním měřítku, což představovalo zajímavý pohled na výzvy a příležitosti v mezinárodním kontextu.

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    VETUNI Brno, Brno

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    18

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce