Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A998638" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:998638 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/04:998639
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zákaly, sraženiny a mechanické nečistoty v nápojích, metody detekce, příklady.
Original language description
Zákaly, sraženiny a mechanické nečistoty v nápojích, metody detekce, příklady.
Czech name
Zákaly, sraženiny a mechanické nečistoty v nápojích, metody detekce, příklady.
Czech description
Zákaly, sraženiny a mechanické nečistoty v nápojích, metody detekce, příklady.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXIII.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin.
ISBN
80-90267-5-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
23-234
Publisher name
VUPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—