Process of bioconversion in ethanol and beer fermentation, in L(+)-Tartaric Acid production using immobilsed microorganism in PVAL gel.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60719443%3A_____%2F01%3A00000001" target="_blank" >RIV/60719443:_____/01:00000001 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Procesy biokonverze při lihovém a pivním kvašení, při výrobě kyseliny L(+)-vinné využívající imobilizaci mikrobiálních kultur do PVAL gelu
Original language description
Kontinuální lihové kvašení škrobnatých substrátů. Kontinuální kvašení a dokvášení pivní mladiny. Výroba L(+)-kyseliny vinné z maleinanhydridu pomocí mikr. kmene Nocardia spec.
Czech name
Procesy biokonverze při lihovém a pivním kvašení, při výrobě kyseliny L(+)-vinné využívající imobilizaci mikrobiálních kultur do PVAL gelu
Czech description
—
Classification
Type
X - Unclassified
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FA-E2%2F075" target="_blank" >FA-E2/075: Development and implementation of immobilized microbial cells.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.