Zoonotic potential of raw cow's milk in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F12%3A33116995" target="_blank" >RIV/61989592:15110/12:33116995 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zoonotický potenciál syrového kravského mléka v ČR
Original language description
V syrovém kravském mléce se vyskytují bakterie schopné vyvolat alimentární infekci člověka. Dodržení podmínek skladování (do 10°C) a tepelná úprava syrového mléka (převaření) výše sledovaná mikrobiologická rizika pro spotřebitele eliminuje.
Czech name
Zoonotický potenciál syrového kravského mléka v ČR
Czech description
V syrovém kravském mléce se vyskytují bakterie schopné vyvolat alimentární infekci člověka. Dodržení podmínek skladování (do 10°C) a tepelná úprava syrového mléka (převaření) výše sledovaná mikrobiologická rizika pro spotřebitele eliminuje.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Klinická mikrobiologie a infekční lékařství
ISSN
1211-264X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
18
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
32-37
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—