Importance of starch degradability in nutrition of highly productive milch cows
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23201020" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23201020 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam degradovatelnosti škrobu ve výživě vysokoprodukčních dojnic.
Original language description
V práci je diskutován vliv technologie konzervace krmiv na úroveň degradace škrobu v bachoru dojnic po 2 a 8 hodinách macerace. Bylo zjištěno, že degradace škrobu kukuřičné siláže klesá s obsahem sušiny siláží. Nižší byla u siláží CCM (47 %), vyšší u siláží z celých rostlin (73 resp. 63 %). Degradace škrobu u LKS siláží klesá zároveň s dobou uskladnění. Bylo nalezeno, že vyšší výskyt mikroskopických hub (cfu Fusárií) způsobuje zvýšení degradability škrobu ažVyšší úroveň degradace škrobu souvisí také s vyšším obsahem etanolu v silážích.
Czech name
Význam degradovatelnosti škrobu ve výživě vysokoprodukčních dojnic.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
III. Mezinárodní vědecká konference Agroregion 2000
ISBN
80-7040-423-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Place of publication
České Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—