All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Examination of usability of varieties of wheat for quality of extruded products.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F03%3A00102876" target="_blank" >RIV/62156489:43210/03:00102876 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků

  • Original language description

    Bylo posouzeno 15 odrůd potravinářské pšenice. Byl stanoven obsah dusíkatých látek, obsah mokrého lepku, bobtnavost a tažnost lepku, sedimentační hodnota a pádové číslo. Bylo provedeno senzorické hodnocení. Pevnost pufovaných chlebíčků byla zjištěna na přístroji TIRA 27025. Lepší expandovatelnost byla zjištěna u elitních a kvalitních odrůd pšenice. Nejvyšší pevnost u odrůdy Brea, Hana, Ebi a Alka.

  • Czech name

    Posouzení vhodnosti odrůd pšenice na kvalitu extrudovaných výrobků

  • Czech description

    Bylo posouzeno 15 odrůd potravinářské pšenice. Byl stanoven obsah dusíkatých látek, obsah mokrého lepku, bobtnavost a tažnost lepku, sedimentační hodnota a pádové číslo. Bylo provedeno senzorické hodnocení. Pevnost pufovaných chlebíčků byla zjištěna na přístroji TIRA 27025. Lepší expandovatelnost byla zjištěna u elitních a kvalitních odrůd pšenice. Nejvyšší pevnost u odrůdy Brea, Hana, Ebi a Alka.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2003

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    80-902671-6-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    107-110

  • Publisher name

    VÚPP

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article