Senzory evaluation of puff pastry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00003529" target="_blank" >RIV/62156489:43210/04:00003529 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
Original language description
Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst.
Czech name
Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
Czech description
Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Senzorická analýza potravin a vody
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
Český institut pro akreditaci
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—