All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sensory analysis during ripening of eidam cheeses

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00056615" target="_blank" >RIV/62156489:43210/04:00056615 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Senzorické hodnocení eidamské cihly v průběhu zrání

  • Original language description

    Cílem práce bylo sledovat změny u vybraných senzorických vlastností v průběhu zrání eidamských sýrů s 30% TVS , a to u těchto skupin deskriptorů : vzhled, barva, textura, vůně, chuť. Senzorické posuzování se provádělo jednou měsíčně po dobu 6 měsíců. Sýry se hodnotily ve stáří 27, 62, 83, 125, 152 a 180 dnů. Hodnoceny byly dva vzorky lišící se použitou startovací kulturou.Sýr se startovací kulturou Flora Danica Normal se jevil senzoricky prijatelnější.

  • Czech name

    Senzorické hodnocení eidamské cihly v průběhu zrání

  • Czech description

    Cílem práce bylo sledovat změny u vybraných senzorických vlastností v průběhu zrání eidamských sýrů s 30% TVS , a to u těchto skupin deskriptorů : vzhled, barva, textura, vůně, chuť. Senzorické posuzování se provádělo jednou měsíčně po dobu 6 měsíců. Sýry se hodnotily ve stáří 27, 62, 83, 125, 152 a 180 dnů. Hodnoceny byly dva vzorky lišící se použitou startovací kulturou.Sýr se startovací kulturou Flora Danica Normal se jevil senzoricky prijatelnější.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    80-902671-8-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    177-181

  • Publisher name

    VUPP, Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    May 24, 2004

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article