All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Changes of quality of milk and goat cheese during the lactation.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00104277" target="_blank" >RIV/62156489:43210/06:00104277 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace

  • Original language description

    Cílem naší práce bylo sledovat změny ve složení mléka a vybrané senzorické vlastnosti u kozích sýrů vyráběných na farmách. U mléka byla sledována variabilita jednotlivých obsahových parametrů v průběhu laktace. U sýrů, které byly z tohoto mléka vyrobeny,byly hodnoceny deskriptory vůně, textury, chuti, a to konkrétně celková příjemnost vůně, vůně po kozím mléku, vůně po ovčím mléku, cizí vůně, tvrdost mezi prsty, soudržnost, mazlavost a celková chuť.

  • Czech name

    Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace

  • Czech description

    Cílem naší práce bylo sledovat změny ve složení mléka a vybrané senzorické vlastnosti u kozích sýrů vyráběných na farmách. U mléka byla sledována variabilita jednotlivých obsahových parametrů v průběhu laktace. U sýrů, které byly z tohoto mléka vyrobeny,byly hodnoceny deskriptory vůně, textury, chuti, a to konkrétně celková příjemnost vůně, vůně po kozím mléku, vůně po ovčím mléku, cizí vůně, tvrdost mezi prsty, soudržnost, mazlavost a celková chuť.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Den mléka 2006

  • ISBN

    80-213-1498-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    119-120

  • Publisher name

    ČZU Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article