Carcass value nad beef quality raising
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F08%3A00120609" target="_blank" >RIV/62156489:43210/08:00120609 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zvyšování kvality jatečného těla skotu a hovězího masa
Original language description
V práci byla vyhodnocována závislost mezi klasifikací JUT skotu v systému SEUROP a kvalitativními parametry hovězího masa skotu
Czech name
Zvyšování kvality jatečného těla skotu a hovězího masa
Czech description
V práci byla vyhodnocována závislost mezi klasifikací JUT skotu v systému SEUROP a kvalitativními parametry hovězího masa skotu
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Biotechnology 2008
ISBN
80-85645-58-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
395-397
Publisher name
Scientific Pedagogical Publishing
Place of publication
České Budějovice
Event location
České Budějovice
Event date
Feb 13, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—