Application of FT Near Spectroscopy for Determination of Major Components in Milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F08%3A00131390" target="_blank" >RIV/62156489:43210/08:00131390 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití NIR spektrometrie při měření základních složek mléka
Original language description
Cílem práce bylo hodnoty sledovaných ukazatelů složení mléka naměřené NIR spektrometricky statisticky porovnat s hodnotami laboratoře v Brně - Chrlicích, kde byl obsah jakostních ukazatelů zjištěn infračerveným absorpčním analyzátorem BENTLEY 2000. Současně byla sledována korelační závislost mezi obsahem jednotlivých složek mléka.
Czech name
Využití NIR spektrometrie při měření základních složek mléka
Czech description
Cílem práce bylo hodnoty sledovaných ukazatelů složení mléka naměřené NIR spektrometricky statisticky porovnat s hodnotami laboratoře v Brně - Chrlicích, kde byl obsah jakostních ukazatelů zjištěn infračerveným absorpčním analyzátorem BENTLEY 2000. Současně byla sledována korelační závislost mezi obsahem jednotlivých složek mléka.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proteiny 2008
ISBN
978-80-7318-706-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
UTB Zlín
Place of publication
Zlín
Event location
UTB Zlín
Event date
May 21, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—