DRESSING PERCENTAGE AND MEAT COMPOSITION OF BROILERS FED DISTILLERS DRIED GRAINS WITH SOLUBLES
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00150718" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00150718 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky
Original language description
Cílem našeho experimentu bylo zjistit vliv krmení sušených lihovarských výpalků na jatečnou výtěžnost a složení masa brojlerů.
Czech name
Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky
Czech description
Cílem našeho experimentu bylo zjistit vliv krmení sušených lihovarských výpalků na jatečnou výtěžnost a složení masa brojlerů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
MendelNet '09 Agro
ISBN
978-80-7375-352-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
MZLU v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—