Cheese prodused from goat, sheep a cow milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00173506" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00173506 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sýry vyráběné kombinací kozího, ovčího a kravského mléka
Original language description
Článek pojednává o výrobě sýrů kaškaval, brunost a feta. Zabývá se původem, technologií a také možností kulinárního využití těchto sýrů.
Czech name
Sýry vyráběné kombinací kozího, ovčího a kravského mléka
Czech description
Článek pojednává o výrobě sýrů kaškaval, brunost a feta. Zabývá se původem, technologií a také možností kulinárního využití těchto sýrů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B08069" target="_blank" >2B08069: Relationship research of contaminant microflora and biogenic amines as the risk toxicants in the system of cheese health unexceptionability on the consumer market</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VIII.
ISBN
978-80-7375-509-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
6-8
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno, POIRE s.r.o.
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
May 19, 2011
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—