All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Using of spectrocolorimetry to evaluate fresh cheese in modified atmosphere

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200176" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200176 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Využití spektrokolorimetrie k hodnocení čerstvých sýrů v modifikované atmosféře

  • Original language description

    Čerstvé sýry jsou specifické fermentované potraviny. K výrobě se používá mikrobiálně kvalitní mléko a vhodné mlékařské kultury. Vlastní výroba čerstvých sýrů je technologicky a hygienicky náročná ve všech fázích zpracování. Ke kontrole jakosti sýrů se využívají různé mikrobiologické, analytické nebo instrumentální metody, kterými je možno vyhodnotit jakost výrobku. Spektrokoloroskopická analýza ve viditelném poli je jednou z několika druhů spektroskopických metod, kterou by bylo možné hodnotit kvalitu sýrů v průběhu skladování.

  • Czech name

    Využití spektrokolorimetrie k hodnocení čerstvých sýrů v modifikované atmosféře

  • Czech description

    Čerstvé sýry jsou specifické fermentované potraviny. K výrobě se používá mikrobiálně kvalitní mléko a vhodné mlékařské kultury. Vlastní výroba čerstvých sýrů je technologicky a hygienicky náročná ve všech fázích zpracování. Ke kontrole jakosti sýrů se využívají různé mikrobiologické, analytické nebo instrumentální metody, kterými je možno vyhodnotit jakost výrobku. Spektrokoloroskopická analýza ve viditelném poli je jednou z několika druhů spektroskopických metod, kterou by bylo možné hodnotit kvalitu sýrů v průběhu skladování.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.

  • ISBN

    978-80-7375-755-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    50-52

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Mendelova univerzita v Brně

  • Event date

    May 16, 2013

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article