All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Gluten-free rice dough products wikth addition of fibrous material and dyestuff of natural raw materials

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43907517" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43907517 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028152.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028152.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bezlepkové rýžové těstoviny s přídavkem vlákniny a barviva z přírodních surovin

  • Original language description

    Cílem práce bylo navrhnout vhodnou recepturu pro výrobu bezlepkových těstovin. Pro zvýšení nutriční hodnoty produktů byly přidány různé typy vlákniny o různé délce vlákna. Hydroxypropylmetylcelulóza byla použita jako náhrada lepku. Senzoricky nejlepší byly vyhodnoceny vzorky vyrobené z rýžové mouky s přídavkem 8 % pšeničné vlákniny s označením WF 600 a s přídavkem 3 % práškového barviva z červené řepy a špenátu.

  • Czech name

    Bezlepkové rýžové těstoviny s přídavkem vlákniny a barviva z přírodních surovin

  • Czech description

    Cílem práce bylo navrhnout vhodnou recepturu pro výrobu bezlepkových těstovin. Pro zvýšení nutriční hodnoty produktů byly přidány různé typy vlákniny o různé délce vlákna. Hydroxypropylmetylcelulóza byla použita jako náhrada lepku. Senzoricky nejlepší byly vyhodnoceny vzorky vyrobené z rýžové mouky s přídavkem 8 % pšeničné vlákniny s označením WF 600 a s přídavkem 3 % práškového barviva z červené řepy a špenátu.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    28152

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence