All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Unconventionally traditional dairy products - fermented milk products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F17%3A43912971" target="_blank" >RIV/62156489:43210/17:43912971 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Netradičně tradiční mléčné výrobky - zakysané mléčné výrobky

  • Original language description

    Článek podává přehled o zakysaných mléčných výrobcích z různých zemí světa, které jsou v České republice málo známé a z tohoto důvodu o ně spotřebitelé nejeví velký zájem. Práce se zabývá základní charakteristikou a výrobou Ayranu, Kumysu, Skyru, Amasi a skandinávských mléčných fermentovaných výrobků.

  • Czech name

    Netradičně tradiční mléčné výrobky - zakysané mléčné výrobky

  • Czech description

    Článek podává přehled o zakysaných mléčných výrobcích z různých zemí světa, které jsou v České republice málo známé a z tohoto důvodu o ně spotřebitelé nejeví velký zájem. Práce se zabývá základní charakteristikou a výrobou Ayranu, Kumysu, Skyru, Amasi a skandinávských mléčných fermentovaných výrobků.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technological processes and composition of dairy products enabling extension of shelf-life, enhancing of safety or enhancing of nutrition and health benefits by means of bioactive compounds naturally occurring in foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    72

  • Issue of the periodical within the volume

    6

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    142-145

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database