Quality evaluation of goat cheese from market network
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43916490" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43916490 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení kvality kozích sýrů z tržní sítě
Original language description
Cílem práce bylo hodnocení obsahu bílkovin, tuku, soli, sušiny a tuku v sušině u jednotlivých vzorků kozích sýrů. Výsledky byly vzájemně porovnávány v rámci jednotlivých skupin kozích sýrů a naměřené hodnoty analýz byly porovnány s údaji na obalech. Nejnižší obsah bílkovin měla skupina roztíratelných sýrů. Nejvyšší naměřené hodnoty ve většině provedených analýzách byly zjištěny u polotvrdých sýrů. Při porovnávání výsledků s obalem ne všechny zjištěné údaje odpovídají údajům na obale.
Czech name
Hodnocení kvality kozích sýrů z tržní sítě
Czech description
Cílem práce bylo hodnocení obsahu bílkovin, tuku, soli, sušiny a tuku v sušině u jednotlivých vzorků kozích sýrů. Výsledky byly vzájemně porovnávány v rámci jednotlivých skupin kozích sýrů a naměřené hodnoty analýz byly porovnány s údaji na obalech. Nejnižší obsah bílkovin měla skupina roztíratelných sýrů. Nejvyšší naměřené hodnoty ve většině provedených analýzách byly zjištěny u polotvrdých sýrů. Při porovnávání výsledků s obalem ne všechny zjištěné údaje odpovídají údajům na obale.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena a technologie potravin - XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů
ISBN
978-80-7305-828-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
282-285
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 16, 2019
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—